Nëna heroinë e fëmijëve me aftësi të veçanta: Kam rregulluar vetë ashensorin në shkollë, djali ka filluar mësimin me vonesë

Ajo është një vajzë e veçantë. Një vajzë që e dashuron jetën e saj dhe gjithcka që bën. Aftësitë e saj janë të vecanta gjithashtu, por kjo nuk e pengon aspak që të shijojë jetën ashtu sic dëshiron ajo. Endi Duhanxhiu është vajza që ndonëse në karrige me rrota, nuk ka hequr dorë nga pasionet e saj duke I ndarë edhe me ndjekësit në rrjetet sociale. Te ftuara në “Vizini i Padites”, Entela Duhanxhiu dhe Endi Duhanxhiu, nene e bije, rrëfejnë sfidat e përditshmërisë.

 

 

Entela shprehet se ka rregulluae vetë ashensorin në shkollë, për të bërë të mundur shkollimin në kushte sa më të lehtësuara për fëmijët. Ajo tregon sagën e sakrificave dhe raportin me fëmijët e saj, që siç shprehet janë të shtrenjtë për të.