Xhemail Jusufi zgjidhet shef i shtabit zgjedhorë të BDI në Tetovë

Bashkimi Demokratik për Integrim dega në Tetovë me shumicë votash ka zgjedhur Xhemail Jusufin për shef të shtabit zgjedhorë në Tetovë.

BDI në zgjedhjet e 24 Prillit kandidon me diplomatin Bujar Osmani si kandidat për president dhe po ashtu Jusufi nga BDI në Tetovë do të jetë shef shtabi edhe për zgjedhjet parlamentare të 8 majit.