Erkan Arifi shtroi iftar për Muftininë e Bashkësisë Islame në Kumanovë dhe Likovë

Kryetari i Komunës së Likovës, Erkan Arifi sonte ka shtruar iftar për Myftininë e Bashkësisë Islame në Kumanovë dhe Likovë.

Këtë e bëri të ditur Arifi nëpërmjet një statusi në rrjetin social Facebook, i cili shkruan:

Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, shtroi iftar për Myftininë e Bashkësisë Islame për Kumanovë dhe Likovë, z.Abedin Imeri dhe të gjithë imamët e xhamive në territorin e Komunës së Likovës dhe Kumanovës.
Lutemi për të gjithë hoxhallarët, që për kontributin e dhënë gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, në xhamitë e fshatrave tonë.