Nicole Kidman tregon se nuk ndjehet mirë kur paraqitet në tapetin e kuq

Aktorja Nicole Kidman është duke u bërë e sinqertë se si e bën atë të ndihet në të vërtetë paraqitja në tapetin e kuq.

Në një intervistë për “Elle’s Impac ” Prill 2024, 56-vjeçarja tha se përgatitja për të marrë pjesë në ngjarjet e listës A mund të jetë “dërrmuese” dhe “nganjëherë pak joreale”.

“Dua të dal, të heq fustanin dhe të vesh pizhamet e mia”, tha Kidman.

“Është disi si e kundërta e Hirushes – jam e lumtur që shkoj në shtëpi dhe thjesht kthehem tek unë. Më duket pak dërrmuese”.

“Unë them, ‘Më duhet të shkoj në shtëpi tani. Jam shumë i lodhur. Dua të ngrohem, dua të përkulem dhe dua të ndihem e vërtetë’”, ka thënë aktorja, shkruan People.