Zejdi porosi VLEN-it: Ju s’VLENI, s’keni kapacitet t’i afroheni e jo t’i fitoni zgjedhjet!

Kryetari i Lëvizjes Populli, Skender Rexhepi-Zejd ka bërë një reagim në Facebook ndaj opozitës shqiptare VLEN, duke ua përmendur atyre se opozitarizmin në atë grup e ka bërë vetë Rexhepi.

Zejd shkruan se opozita shqiptare s’Vlen, pasi nuk kanë kapacitet për të fituar zgjedhjet që po vijnë.

Statusi i plotë:

Me themelimin e FRONTIT EUROPIAN doli në shesh një e vërtet e heshtur, e mbuluar dhe e mohuar gjatë kohë deri sot.

Faleminderit VLEN që e kuptuat dhe më në fund po e dëshmoni që OPOZITARIZMIN te Besa dhe Alternativa e paska bërë dhe udhëhequr Zejdi. Nuk thonë kotë që “më mirë vonë se kurrë”.

E tash a po e kuptoni ARSYEN që ju, jo vetëm që S’VLENI, por që ju nuk keni më kapacitet as ti afroheni e lere më ti fitoni zgjedhjet që po vijojnë???

GAME OVER…