Bujar Osmani me ftesë publike për iftar të përbashkët me kundër kandidatët

Kandidati shqiptar për president të shtetit, Bujar Osmani ka dal me ftesë publike. Ministri Osmani fton kundër kandidatët për iftar të përbashkët.

“Në ditën kur presim konfirmimin e kandidaturave tona për postin e Presidentit të Republikë së Maqedonisë së Veriut, i ftoj kandidatët Stevo Pendarovski, Gordana Siljanovska-Davkova, Arben Taravari dhe Maksim Dimitrievski në iftar të përbashkët që nën frymën e këtij muaji të shenjtë të bashkëbisedojmë dhe dakordohemi për një fushatë pozitive, konstruktive dhe për një garë ideshë për një President Europian”, ka shkruar ne facebook Osmani.