LSDM në zonën e I-rë zgjedhore garon me Kovaçevskin, Zajkovën, Nikolovën e Mariçiqin

Bordi ekzekutiv i LSDM-së i konfirmoi listat e deputetëve në mbledhjen e mbrëmshme në Shkup.

Në mbledhjen e sotme të Bordit Qendror, listat duhet të konfirmohen dhe t’i propozohen kongresit të partisë.

Klan Macedonia prezanton të gjithë kandidatët për deputetë të LSDM-së në zonën e I-rl zgjedhore:

Zona e 1 zgjedhore

1. Dimitar Kovaçevski
2. Monika Zajkova
3. Daniela Nikolova
4. Bojan Mariçiq
5. Milena Stevanoviq
6. Maja Moraçanin
7. Darko Kaevski
8. Lubica Jançeva
9. Lupço Farmakovski
10. Andrej Lozanovski
11. Sampa Baçevac
12. Gjoko Trajçevski
13. Naçe Nasev
14. Elizaeta Nichovska
15. Daniela Nastova Pistolova
16. Ferris Ali
17. Diana Jovanoska
18. Verica Miloshevska
19. Marijana Stojanovska
20. Gordan Shutarov.