Mitreski, Kostadinovska, Trajçuleski e Mojsoski kryesojnë listën e LSDM në zonën e V-të zgjedhore

Bordi ekzekutiv i LSDM-së i konfirmoi listat e deputetëve në mbledhjen e mbrëmshme në Shkup.

Në mbledhjen e sotme të Bordit Qendror, listat duhet të konfirmohen dhe t’i propozohen kongresit të partisë.

Klan Macedonia prezanton të gjithë kandidatët për deputetë të LSDM-së në zonën e V-të zgjedhore:

Zona e 5 zgjedhore

1. Jovan Mitreski
2. Bisera Kostadinovska
3. Mitko Trajçuleski
4. Bobi Mojsoski
5. Enes Ibrahim
6. Jaklina Lazarevska
7. Biljana Gosharevska
8. Metodia Ilievski
9. Hari Muharrem
10. Katerina Minoska
11. Adnan Jaferoski
12. Aleksandër Poposki
13. Jasmina Alexioska
14. Ilçe Trençevski
15. Stefan Radinoski
16. Ivana Stavreska
17. Omer Muratoski
18. Michela Spiroska
19. Sadaim Azizoski
20. Verica Janeska