Osmani pjesë e takimit, iftarit të organizuar nga Fondacioni i turqve nga Rumelia, dhe shoqatat “Yskup”, “ Kopry” dhe “Ensar”

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani njëherë edhe kandidat për president nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim ka marrë pjesë në takimin, iftarin e organizuar Fondacion i turqve nga Rumelia dhe nga shoqatat, “Yskup”, “Kopry” dhe “Ensar”.

Sipas Osmanit, takimi ishte madhështorë. Nga takimi, Osmani ka shpërndarë edhe disa fotografi.

https://www.facebook.com/bujar.osmani.942/posts/2243839785819912?ref=embed_post