Petrovska, Demiri, Neshkovska dhe Tomovka, ja emrat e LSDM në zonën e VI-të zgjedhore

Bordi ekzekutiv i LSDM-së i konfirmoi listat e deputetëve në mbledhjen e mbrëmshme në Shkup.

Në mbledhjen e sotme të Bordit Qendror, listat duhet të konfirmohen dhe t’i propozohen kongresit të partisë.

Klan Macedonia prezanton të gjithë kandidatët për deputetë të LSDM-së në zonën e VI-të zgjedhore:

Zona e 6 zgjedhore

1. Slavjanka Petroska
2. Agron Demiri
3. Ema Neshkovska
4. Andriana Tomovka
5. Daniel Antoski
6. Goce Andrievski
7. Karolina Maksimovska
8. Natasha Stojçevska
9. Vojçe Isakoski
10. Vukosava Angelkoska
11. Igor Veljanovski
12. Filip Petrushevski
13. Oliver Blazhevski
14. Darko Bogatinoski
15. Andriana Avramoska
16. Daniel Jovanovski
17. Radica Andonovska
18. Angela Blazevska
19. Venesa Duçeska Vasileska
20.