Dështon keq, Taravarin në Kumanovë nuk e presin as 30 aktivist!

Arben Taravari, kandidat i opozitës së bashkuar për president ka takuar aktivistët dhe mbështetësit e tij në Kumanovë.

Edhe pse më heret bëhej bujë e madhe the ai paraqitej si i “fortë” në këtë degë, del që në të vërtetë nuk është ashtu.

Në një fotografi ku shifet Taravari krah aktivistëve, zbulohet se atë në Kumanovë e mbështesin një numër i vogël i njerëzve që në të vërtetë kanë qenë ASH.

Sipas fotografisë forca e Taravarit në Kumanovë është jo më shumë se 50 aktivist, nga të cilët gjysma nuk janë as në fotografi.