Faton Ahmeti në iftar me KV “Reçicë e Vogël 1” dhe KV “Reçicë e Vogël 2”

Sekretari i Përgjithshëm i BDI-së Faton Ahmeti sonte ka qëndruar për iftar me KV “Reçicë e Vogël 1” dhe KV “Reçicë e Vogël 2”.

Ahmeti në rrjetin social Facebook shkruan “me këtë entuziazëm të njerëzve tanë, suksesin e kemi të garantuar”.

“Kisha nderin të marr pjesë në iftar të përbashkët me KV “Reçicë e Vogël 1” dhe KV “Reçicë e Vogël 2”.

Me këtë entuziazëm të njerëzve tanë, suksesin e kemi të garantuar.

I falënderoj përzemërsisht aktivistët dhe strukturat e BDI-së për këtë organizim madhështor”, ka shkruar Sekretari i Përgjithshëm i BDI-së Faton Ahmeti.

#bashkë #ReçicaeVogël

#JoRusisëPoEuropës