Qeveria do të mbajë seancë ceremoniale me rastin e katër vjetorit të anëtarësimit në NATO

Qeveria sot do të mbajë seancë zyrtare me rastin e përvjetorit të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO.

Seancën do ta prezantojë kryeministri Talat Xhaferi, njoftoi shërbimi për shtyp i qeverisë.

Këto ditë shënohen katër vjet nga anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut në NATO dhe 75 vjet nga formimi i Aleancës.