Kryeministri Xhaferi në iftar me degën e BDI-së në Butel

Kryeministri i parë shqiptar Talat Xhaferi i shoqëruar nga kandidati për president nga radhët e BDI-së Bujar Osmani sonte kanë qëndruar për iftar me degën e BDI-së në Butel.

“Me kënaqësi mora pjesë në iftarin e organizuar nga dega e BDI-së në Butel. Të mblidhemi në numër sa më të madh çdo iftar të ardhshëm. Zoti le ti pranojë agjërimin dhe lutjet”, ka shkruar kryeministri Talat Xhaferi në rrjetin social Facebook.