Fazliu: Zgjidhja e vetme është BE dhe jo Rusia

Deputeti i BDI-së Bedri Fazliu në emisionin Zoom në TVM2 tha se Maqedonia nuk ka rrugë tjetër përveç rrugës drejt Bashkimit Evropian. Ndryshimet kushtetuese duhet të bëhen sepse si shtet nuk duhet t’i humbim edhe 10 15 vite të tjera. Maqedonia e Veriut tha Fazliu është orientuar ka Bashkimi Evropian dh zgjidhje tjetër nuk ka.

“E dini rastin për anëtarësim në NATO ku humbëm 10 vite të çmueshme. Nuk kemi nevoj t’i humbim edhe 10 15 vite të tjera dhe përsëri në fund të kemi një marrëveshje jo të favorshme”, u shpreh Bedri Fazliu – deputet i BDI-së.