Grubi në iftar me aktivistët dhe simpatizantët e zonës zgjedhore 2

Zëvendëskryeministri Artan Grubi sonte ka qëndruar për iftar me simpatizantët dhe aktivistët e Bashkimit Demokratik për Integrim të zonës zgjedhore numrë 2.

Zëvendëskryeministri Grubi në iftarin e shtruar për aktivistët dhe simpatizantët e BDI-së, ka qenë i shoqëruar edhe nga kandidati për President Bujar Osmani.