I mituri nga Tetova kafshohet nga qent endacak

Pesëdhjetë vjeçari V.G. nga Belovishti i Tetovës, dje (28-mars) në ora 19:50 në SPB-Tetovë ka raportuar se në kryqëzimin e rrugëve “Vidoja Smilevski-Bato” dhe “Boris Kidriç”, djali i tij i mitur është kafshuar nga një qen endacak. TS