Gresa Hoti gjen paqe në mbulesën islame

Gresa Hoti me familje po shijon ditë të lumtura në Dubai.

Gresa e veshur me veshje islame dhe me mbules në kokë ndihet më e lumtur se kurrë.

Ajo këto ditë të muajit të shenjët të Ramazanit po i kalon me dy prindërit e saj, shkruan “Kosovarja”.