Rruga Prizren-Tetovë, Grubi: Projektin e ka realizuar fund e krye Qeveria e RMV

Zëvendëskryeministri Artan Grubi në “Pressing” në Klan Maqedoni ka folur për projektin që lidh Prizrenin dhe Tetovën.

Grubi ka thënë se projekti është nisur dhe prezantuar para Qeverisë së Kosovës fund e krye nga Qeveria e Maqedonisë.

“Fushat ka qenë, projekti 100% nga fillimi deri në fund është realizuar nga ana e Qeverisë së Maqedonisë. Projekti në fjalë është prezantuar para Qeverisë së Kosovës. Edhe analiza e fizibilitetit është kryer nga ana e Qeverisë së Maqedonisë”, tha Grubi