I harruan ofendimet, opozita “përulet” para romëve, duke u’a kërkuar votat!

Ofendimet në baza racore, sharjet dhe gjuha e urrejtjes ishte e vetmja gjë që opozita ka bërë ditëve të fundit, pasi pjesë e “Frontit Europian” u bë edhe Unioni i Romëve.
Në shumë pastime të aktivistëve të opozitës po edhe eksponentëve të lartë mund të lexoje tallje dhe ofendime të rënda drejtë komunitetit të vogël rom në RMV.

Përveҫ se talleshin me kombësinë e tyre, ata talleshin edhe me kryetaren e partisë dhe kreun komunës së Shutkës, Kurto Dudush.

Mirëpo nuk ka vonuar shumë, janë pikërisht eksponentët e opozitës ata të cilët sonte janë fotografuar duke mbajtur mbledhje në shtab me pjestarë të komunitetit rom dhe jo vetëm ishte kandidati për president, Arben Taravari ka organizuar iftarë me pjestarë të komunitetit rom.