Osmani – Taravarit: Ali Ahmeti është promotori më i madh i politikës antiruse në vendin tonë

Kandidati për president i Bashkimit Demokratik për Integrim, Bujar Osmani i ka replikuar kundërkandidatit të koalicionin opozitar shqiptar, Arben Taravari në pyetjen se a ka patur kryetari i BDI-së Ali Ahmeti takim me ambasadorë rus dhe serb duke e mohuar këtë kategorikisht dhe duke potencuar se Ali Ahmeti është promotori më i madh i politikës antiruse në vend dhe jo rastësisht ka përkrahjen e madhe të faktorit ndërkombëtar në këtë drejtim.