Selmani tregon se sa miliona peshon biznesi i tij (VIDEO)

Biznesi im ndoshta peshon rreth pesëdhjetë milionë euro. Këtë informacion ekskluziv për podkastin e parë të portalit Faktor “Business Talks” e zbulon Imer Selmani, biznesmen, ish politikan, ish-ministër i shëndetësisë, dhe i njohur për publikun sepse ishte kandidat për president dhe fitoi një numër të shkëlqyer votash.

Ai tregon për “Business Talks” fillimet e biznesit të tij, të cilat i lejuan të arrinte vlerën aktuale të aseteve të tij.

“Babai im kishte një taksi, një kamion dhe mbaj mend që në vitet 1992 apo 1993, ai kishte aq shumë besim tek ne, sa na jepte kursimet e tij prej tre deri në katër mijë marka, që i kishte në atë kohë, na dha edhe automjetin me të cilin ai fitonte para për familjen”, thotë Selmani.

Në pyetjen e gazetarit Ivanov – sa peshon sot Imer Selmani, pas 30 vitesh që e ka nisur biznesin me tre deri në katër mijë marka, Selmani u përgjigj:

“Pas 32 vitesh do të thotë miliona euro me siguri, tani nuk do ta dija sa janë, nëse janë pesëdhjetë milionë euro pak a shumë, por miliona euro po”, thotë ky biznesmen për “Faktor”.(INA)

VIDEO: