Osmani: Rastin “Alfa” do ta falja ditën e parë

“Rastin ‘alfa’ do ta falja ditën e parë”. Ka qenë i prerë në pyetjen e gazetares Jeta Xharra, kandidati i Frontit Europian për president të shtetit, Bujar Osmani, sa i përket kompetencës së presidentit në lidhje me faljet.
“Për shkak se kanë dalur video dëshmi që tregojnë pafajësinë e personit, por ende Këshilli gjyqësore e vonon vendimmarrjen. E di, për shkak se kjo çështje mori edhe eksponim publik, dhe si zv. Kryeministër aso kohe, jam konsultuar se çfarë ka ndodhur dhe në këtë rast mendoj se ky do të ishte vendimi i parë sa i takon faljeve”, ka deklaruar Osmani.