“Besoj shumë në ty”, Osmani surprizohet nga qytetari rom (VIDEO)

Një qytetar rom ka takuar kandidati për President, Bujar Osmani nga Fronit Eurpian në një takim me qytearët. Ai është ndjerë tepër i knaqur gjatë takimit ku ka shprehur fjalë të mëdha për të.
“Unë besojë shumë në ty, për herë kur ju kam pa juve ju kam besu dhe shumë ju besoj. Ti je politikani ma i mirë në Maqedoni, që unë besoj tek ju” është shprehur qytetari rom.

Ndryshe Bujar Osmani pritet jashtëzakonisht mirë në të gjitha vendabanimet shqiptare dhe vandbanimet tejra dhe shumë qytetarë dëshriojnë që Bujar Osmani të jetë president i këtij vendi.

Nga ana tjetër, zgjedhjet për president do të mbahen me 24 Prill ku Bujar Osmani do të përballet me kandidatin e VLEN-it, Arben Taravarin.