Digjet salla Universale në Shkup (VIDEO)

Para pak çastesh zjarri ka kapluar Sallën Universale në Shkup.
Zjarrfikësit dhe policia tashmë janë në terren, sipas informacioneve jozyrtare ka edhe të lënduar nga tymi.

Objekti një kohë të gjatë ka qenë jashtë përdorimit, për shkak se është në proces të rikonstruimit.