Leonora Jakupi me këtë pamje e uron festën e Fiter Bajramit

Ndoshta nuk e keni ditur, por Leonora Jakupi është ndër ato këngëtare që agjeron Ramazan.

Ajo, është mjaftë e dedikuar dhe këtë gjë e ka treguar disa herë edhe publikisht.

Ylli i estrades, këtë mëngjes feste, u ka uruar ndjeksve dhe adhuruesve të saj festën e Fiter Bajramit me këtë imazh të bukur, shkruan “Kosovarja”.

Leonora Jakupi, zakonisht është nga të parat këngëtare që bënë urimin e Bajramit.