Nikola Todorov zbulon se si funksionon VMRO me lajme të rrejshme, linçime dhe kërcënime, është një sistem i gjerë

Në rrjetet sociale është publikuar një video e paraqitjes së dikurshme të Nikolla Todorovit në televizionin Kanal 5, ku ai flet hapur për “strofkën” dhe krijimin e lajmeve të rreme nga VMRO-DPMNE.

– Janë ato bote, bote partiake që kanë për detyrë t’i zbatojnë ato ide negative apo destruktive të kryesisë së VMRO-DPMNE-së dhe të përhapin gjuhën e urrejtjes dhe të përhapin gënjeshtrat.

Çfarë përziejnë kompanitë private me politikën? Gjithashtu është e palejueshme për të ushtruar presion ose për të dëmtuar dikë. I gjithë ai sistem i linçimit në rrjetet sociale që është ndërtuar nga VMRO-DPMNE në këtë moment është shumë i rrezikshëm. Kam frikë se do t’i zënë në kurth ata njerëz, këta janë të rinj që punojnë në atë sistem.

Ajo funksionon në VMRO-DPMNE dhe kështu funksionon VMRO-DPMNE. I japin drejtim, e shqyejnë Nikolla Todorovin në rrjetet sociale. Pastaj janë nja njëzet veta që ulen pas një kompjuteri, kanë 10-20 profile false dhe fillojnë të kërcënojnë, dhe pas tyre ka profile false. Nëse janë 20 persona me 15 profile false, krijohet perceptimi se një numër më i madh njerëzish kanë të njëjtin mendim për këtë temë. Nuk është kështu, nëse ai sistem bëhet për të krijuar perceptim, për të fituar pikë politike, mund ta kuptoj, por nëse serviret me kërcënime dhe fyerje, është gjuhë e urrejtjes, është e ndaluar, thotë Todorov.

https://twitter.com/KrojacKorzo?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1778321378078261717%7Ctwgr%5E816d1c3ddbe35b5bb024c6eb5bbed7715453f7d6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdesk.al%2F2024%2F04%2F11%2Fnikola-todorov-zbulon-se-si-funksionon-vmro-me-lajme-te-rrejshme-lincime-dhe-kercenime-eshte-nje-sistem-i-gjere%2F