PDSH publikon fakte kur Arben Taravari ishte pjesë e PDSH-së së Bardhyl Mamutit

Gjatë ditës së sotshme është mbajtur një press konferencë e shefit të shtabit qendror të PDSH-së z.Sali Ajdini ku PDSH publikon fakte dhe video kur Arben Taravari ishte pjesë e PDSH-së së Bardhyl Mamutit. Faktet mund ti ndiqni në videon mëposhtë.

https://fb.watch/roTrf-Z82T/