Tragjedia në Gaza: Numri i viktimave arrin në 34 mijë

Numri i palestinezëve të vrarë në luftën gjashtëmujore të Izraelit në Rripin e Gazës ka shkuar në 33.970, sipas ministrisë së shendetësisë së Gazës.

Ndërkohë të paktën 71 persona dhe 106 të plagosur janë vrarë në 24 orët e fundit.

Sipas të dhënave të ministrisë, më shumë se 76,770 janë plagosur.