Kryeministri Xhaferi, Sela dhe Lloga në Vjenë morën mbështetje për Frontin Europian nga diaspora shqiptare

Kryeministri Xhaferi, Sela dhe Lloga në Vjenë morën mbështetje për Frontin Europian nga diaspora shqiptare.

Kryeministri Talat Xhaferi i shoqëruar nga kryetari i ASH Ziadin Sela dhe ministri i Drejtësisë Krenar Lloga kanë vizituar diapsorën shqiptare në Austri, ku në vjenë janë pritur nga qindra shqiptar të cilët kanë falenderuar kryeministrin Xhaferi, Selën dhe Llogën për vizitën e duke dhënë mbështetje për Frontin Europian.

”Faleminderit Vjena, faleminderit diaspora”, me këtë porosi kryeministri Talat Xhaferi ka faleminderur diasporën për përkrahjen e tyre në tubimin e Frontit Europian në Vjenë të Austrisë.

Ndryshe, kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, sekretari gjeneral Krenar Lloga dhe kryeministri Talat Xhaferi mbrëmë qëndruan në Austri në takim me mërgatën.