Skender Rexhepi-Zejdi nga tubimi në Shuto Orizare: Jemi gati për fitoren e madhe të Frontit Europian

Kandidati për deputetë i Frontit Europian në zonën e 2 zgjedhore, Skender Rexhepi Zejd sonte ka qenë i pranishëm në tubim në Shuto Orizare dhe para qytetarëve ka theksuar se jemi gati për fitoren e madhe të Frontit Europian.
“Mbrëmë takuam strukturat e Lëvizjes POPULLI nga Shutka me çrast u morrën vesh që sa më organizuar të marrim pjesë në tubimin qendror në Sheshin “Maqedonia” si dhe më 24. prill të përkahet masovikisht Bujar Osmanin dhe Frontin Europian më 8 maj. Na priftë e mbara”, ka shkruar kryetari i Lëvizjes Populli, Skender Rexhepi-Zejdi.