Fronti n’shesh/ Thaçi: Identifikohemi me kandidaturën e Bujar Osmanit, më 24 prill festojmë fitoren e madhe!

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi tha sonte në tubimin qendror të Frontit Europian, se nga sheshi Maqedonia dërgohet mesazhi se populli është pro Bashkimit Europian dhe pro SHBA-ve.

“Kjo fushatë zgjedhore është për të luftuar me opozitarët. Ata si duket janë të vetëdijshëm se ky është Shkupi, por prej sot fduhet të jenë të vetëdijshëm se me Ali Ahmetin dhe Frontin është Prilepi, dhe kështun me rradhë derinë Strumicë tek vllezërit tanë që flasin gjuhën turke. Unë besoj se bashkësia jonë e aletëve të gjithë këtë organizim ju duhet tu dërgoni porosinë se ne jemi pjesë e kulturës së tyre jemi popull i shtypur me mijëra vjet, dhe nuk kemi plane për të shtyp të tjerët. Unë indentifikohem me kandidaturën e Bujar Osmanit, i cili është ai që në mbrëmjen e 24 prillit, dua të gjëmojë qielli mbi ta deri në Strumicë”, tha Thaçi. /TvKlan.mk