Osmani në epërsi të madhe ndaj Taravarit! Tek selia e BDI-së nis festa ndërsa tek VLEN-i heshtje!

Televizioni Klan Macedonia po vijon me transmetimin maratonë për Zgjedhjet Presidenciale 2024.

Sipas rezualtateve të fundit nga Komisioni Shtëtëror i Zgjedhjeve nga blloku shqiptar është Bujar Osmani nga Fronti Europian prin ndaj kundër kandidatit të VLEN-it, Arben Taravari.

Sipas votave të deri tanishme Osmani ka  81.748 | 15,63% të votave, ndërsa Taravari 59.591 | 11,39%.

Në selinë e BDI-së në Tetovë ka festë më tupana, ndryshe nga selia e VLEN-it në Shkup ku ka heshtje dhe asnjë prononcim për mediat. /TvKlan.mk