Votoi Grubi: Le të dëshmojmë kapacitet demokratik dhe frymë europiane në këtë proces zgjedhor

Zëvendëskryeministri, Artan Grubi shoqëruar nga familja e tij kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre demokratike për votim.

Në faqen e tij zyrtare në Facebook Grubi shkruan se përmes votës, dëshmohet pjekuri demokratike teksa ka uruar një proces të qetë zgjedhor.

Statusi i plotë:

Bashkë me Albinën dhe Herën shfrytëzuam sot të drejtën tonë demokratike të votës.
Sot është ditë me peshë historike për vendin tonë, andaj le të dëshmojmë pjekuri e kapacitet demokratik për Maqedoni europiane!
Uroj mbarëvajtje të qetë dhe në frymë europiane të mbarë procesit zgjedhor!

https://www.facebook.com/photo?fbid=979758413513677&set=pcb.979758540180331