Zejdi “selam” Kurtit: Kryemistër apo e sheh që sja vlejti

Gjatë festimit të qytetarëve në sheshin e Tetovës Fronti Europian i’u është bashkangjitur në skenë për fitoren e madhe të kandidatit për President shqiptar Bujar Osmanit.

Skender Zejdi ka mbajtur fjalim duke i çuar selam kryeministrit të Kosovës Kurtit dhe duke i thënë ” Kryeministër a po bindesh që sja vlejti”