Parlamentaret, Grubi shfaqet krah kandidatëve nga zonat zgjedhore 1 dhe 2

Zëvendëskryeministri Artan Grubi në rrjetet sociale ka shpërndarë një foto ku shifet krah kandidatit për deputet në zonën zgjedhore 1, doctor Ilir Hasanit dhe kandidateve Hatixhe Topalli dhe Diana Toska.

Në mbishkrimin e fotografisë, Grubi ka thënë se dr. Ilir Hasani do ta nderon Kuvendin dhe të gjithë neve.

“Hatixhja dhe Diana janë nderi i Çairit miq, përfaqësojnë më të sinqertën, më të ndershmën, më të përkushtuarën ndër nesh për ne të gjithë bashkë! VOTO 4”, ka shkruar Grubi.

Duke treguar edhe pikat kryesore në të cilat bazohet fushata, JO Rusisë, PO Europës! Një Kryeministër për të gjithë Marrëveshje Kornizë Ekonomike.