Zyrtare/ Pedro Rocha presidenti i ri i Federatës Mbretërore të Futbollit Spanjoll

Pedro Rocha është presidenti i ri i Federatës Mbretërore të Futbollit Spanjoll, siç është rënë dakord nga Komisioni Zgjedhor këtë të premte. Në këtë mënyrë, dhe siç pohoi vetë lideri ekstremaduran , fitorja e tij elektorale është njohur në mënyrë që në këtë mënyrë dhe për momentin, të zbërthehet një rrjet që ka çuar RFEF-në të rrezikojë edhe pjesëmarrjen e radhës të Spanjës në Euro Kupa në Gjermani , në rast të ndërhyrjeve të mundshme nga qeveria.

107 miratimet e marra nga Pedro Rocha janë bërë efektive dhe, në këtë moment, është koha për të parë dhe përcaktuar në mënyrë shteruese përbërjen e të ashtuquajturit Komisioni i Mbikëqyrjes, Normalizimit dhe Përfaqësimit që do të shoqërojë Rocha, të paktën deri në vjeshtën e ardhshme, në udhëtimi i tij me presidentin e RFEF.