Jahoski: Mandati im është mandati juaj, më 8 maj rretho numrin 4

Kandidati për deputet nga zona e pestë zgjedhore, Ismail Jahoski sot ka bërë thirrje që të mbështetet Fronti Europian duke rrethuar numri 4.

Ju ftoj të votoni një të ardhme europiane, shkruan ai.

Postimi i plotë:

Të nderuar qytetarë, miq, vëllezër dhe motra,

Unë kurrë nuk kam dhënë shpresa dhe premtime të rreme. Unë kam treguar se jam këtu për secilin prej JU.

Unë kam qenë dhe do të mbetem me të gjithë qytetarët pa marrë parasysh përkatësinë e tyre etnike, fetare apo
politike. Ashtu si më parë, angazhohem për të gjithë se mandati im do të jetë në shërbimin tuaj.

Ju ftoj të votoni për një të ardhme më të mirë dhe europian. Të krijojmë kushte më të mira jetese për të gjithë qytetarët dhe të gjithë fëmijët tanë në vendin tonë.

Mandati im është mandati juaj.
VOTO PËR NUMRIN 4️⃣
Qofshi të gjithë me shendet!
🇪🇺🤝🇺🇸
#FrontiEuropiane