Lladrovci vlerëson vendimin meritor për shpalljen e Ali Ahmetit “Qytetar Nderi” i Tiranës

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka vlerësuar lartë vendimin meritor të kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj me ç’rast Ali Ahmeti është shpallur “Qytetar Nderi”.

“Vëllai im, Ali Ahmeti është shpallur “Qytetar Nderi” i Tiranës, me vlerësim meritor, për kontribuuesin e jashtëzakonshëm për çlirim, të drejta dhe barazi për shqiptarët kudo ata jetojnë” ka deklaruar ai.
Tirana është më e bukur, më e pasur dhe më e begatë, me Ali Ahmetin “Qytetar Nderi”, ju lumtë Erion Veliaj, ka shkruar Lladrovci dhe ka shtuar se “Vlerësimi për së gjalli merr kuptim dhe dimension tjetër se atdhedashuria është vlerë sublime që çmohet e nderohet përgjithmonë!”

https://www.facebook.com/rlladrovci/posts/10229899749071890?ref=embed_post