Nikolla: Politikani vizionar dhe përfaqësuesi i Shqiptarisë, Ali Ahmeti u shpall Qytetar Nderi i Tiranës

Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla ka uruar kryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmetin pasi u shpall Qytetar Nderi i Tiranës.

Nikolla shkruan se Ahmeti është një politikan vizionar dhe përfaqësues i Shqiptarisë.

300x250

Urimi i plotë:

Në ceremoninë e dhënies së titullit “Qytetar Nderi” i Tiranës z. Ali Ahmeti, Kryetar i Partisë Bashkimi Demokratik për Integrim në Maqedoninë e Veriut, politikan vizionar dhe përfaqësues i shquar i shqiptarisë, organizuar sot në Bashkinë e Tiranës.