Bartësi i listës në zonën e 3 zgjedhore, Prof. Sulejman Baki mori pjesë në panairin e organizuar në Shtip

Bartësi i njësisë zgjedhore 3 nga Fronti Europian, Prof. Dr. Sylejman Baki, së bashku me zv. ministrin e Kulturës, Onur Ali, sot kanë qëndruar në panairin e organizuar në lagjen “Asnom” të Shtipit.

Në këtë panair, prof. Baki, kishte rastin që të takohet me banorët e Shtipit, duke iu kërkuar atyre mbështetje masive për Frontin Europian dhe numrin 4, në zgjedhjet parlamentare të 8 majit.