“Dostat” e VV-së nuk e shpëtojnë, Taravari dhe Qoku dështojnë në Strugē

Arben Taravari s’bashku me Bekim Qokun kanë dështuar në një tubim të “zhvilluar” në Strugë.

Sipas një fotografie në shpërndarë në rrjetet sociale Taravarit nuk i kanë ndihmuar as funksionarët e deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje.

Sipas fotografisë në këtë tubim Taravarin e kanë shoqëruar dy deputetët e VV-së Armend Muja dhe Mefail Bajqonovci po edhe Hysamedin Feraj, Elvis Hoxha po edhe analisti Sadri Ramabaja.

Por ardhja e musafirëve nga Kosova nuk e ka ndihmuar Taravarin, që s’bashku me qokun “shokët” i aknë pritur në sallë gjysmë të zbrazur.