Mërgimtari shqiptar: Pa Ali Ahmetin ska Qeveri, mbështesim Frontin Europian

Berat Aslani një nga shqiptarët e shumtë që jeton dhe vepron në mërgim përmes një statusi në rrjetet soxiale ka shkruar për zgjedhjet e 8 majit që do të mbahen në RMV.

Aslani ka thënë se duke parë ndodhitë e fundit, ka vendosur të mbështet Frontin Ruropian.

Ai ka thënë se me këtë shkrim të tij, mund të hidhërohet opozita, por shton se pa Ali Ahmetin, nuk ka Qeveri.

Përfundon shkrimin duke thënē sr nga mërgata për Frontin po vijnë edhe mbi 100 vota të tjera.