Bunjaku: Opozita shqiptare “krah” Stojanit dhe Johanit kundër UÇK-së

Omer Bunjaku aktivist dhe mbështetës i Bashkimit Demokratik për Integrim ka reaguar pas publikimit të fotografisë ku shifen, Johan Tarçullovski dhe Hristian Mickoski, duke u ndërlidhur me ndodhitë e fundit dhe fotografisë së djeshme mes Mickoskit dhe Taravarit, Bunjaku ka apeluar dhe ka kërkuar nga të gjithë përfshirë këtu edhe mbështetësit e VLEN-it ta votojnë në rrethin e dytë “Frontin Europian”.

Sipas Bunjakut, duke votuar “Frontin Europian”, i themi jo Johanit, Stojançes dhe të gjithë atyre që këto ditë janë duke vjellur vrerë ndaj UÇK-së.

Bunjaku shton se më e keqja në këtë rast është se opozita shqiptare është duke mbështetur VMRO-në në luftën kundër UÇK-së.

Statusi i plotë:

Shokë,miq dhe familjarët e mi, këto ditë po shohim se po vjellin vrerë ndaj UÇK-së dhe më e keqja është se opozita shqiptare po i shtrin dorën dhe po kërkon vota për ta! Ju lus të gjithëve, edhe ju që keni votën në raundin e parë për Vlenin, nesër të gjithë i themi jo Johanit, jo Stojanqës dhe të tjerëve të dënuar në Hagë për masakrën e shqiptarëve dhe të votojmë për Frontin Europian.
Voto numrin 4✅