Çun Lajçi: Shqiptari s’ka ardhmëri me Mickovca! Kjo s’ju duhet shqiptarëve sepse është mjerim…

Aktori i mirënjohur, Çun Lajçi ka reaguar ndaj bashkëpunimit të Opozitës shqiptare me VMRO-DPMNE-në, pas fotografisë së përbashkët të Hrisijan Mickoskit me Arben Taravarin.

Lajçi shkruan se e ardhmja e shqiptarëve nuk është me “Mickovca”, sepse për pak lakmi e pushtet nuk duhet lejuar ky mjerim politik.

Reagimi i plotë:

Jo
Kjo s’është ardhmëria jonë!
Me Mickovca jo!
Kështu ankohet një palë!
Është vërbim!
Mashtrim e lakmi!
– Pala tjetër e përkrahin doktorin dhe i shkojnë mbrapa!
Kjo është ardhmeria e fëmijve tonë, thonë!
– Unë e njoha për njeri të drejt! Dhe s’mund ta di kush e ka mirë?
Por
Kjo s’iu duhet shqiptarëve!
Jo
Kështu nuk bëhen bashkë!
Kështu s’fitohet pushteti!
Mjerim!