Video/ Deputeti i VV-së, bojkoton zgjedhjet presidenciale: Votova vetëm për parlamentare

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje që me prejardhje është nga Maqedonia e Veriut, Avni Dehari, ka shfrytëzuar të drejtën e votës.

Në prononcimin e tij për media Dehari ka thënë se ka votuar vetëm për zgjedhjet parlamentare dhe ka bojkotuar ato presidenciale.

Dehari në këtë rast, është reshtuar me shumicën e shqiptarëve të cilat sipas raporteve zyrtare deri më tani kanë bojkotuar zgjedhjet presidenciale dhe kanë votuar vetëm për parlamentare./indeks.mk/

Ndiqeni VIDEO PRONONCIMIN e Avni Deharit, babait të të ndjwrit, Astrit Dehari