Pse Siljanovska pranoi dy certifikata, cila është valide?

Gordana Siljanovska Dafkova, që nesër edhe zyrtarisht e pranon detyrën e presidentes sot ka pranuar certifikatën e zgjedhjeve nga KSHZ-ja.

Por në vend se ta pranojë një certifikatë në dy gjuhē, shqipe dhe atë maqedonase, presidentja e ardhëshme ka pranuar dy certifikata.

Njëra është tërësisht maqedonishy, tjetra në gjuhën maqedonase dhe atë shqipe.

Kjo është rasti i parë që jepen dy certifikata.

Nga kjo lind pyetja, cila certifikatë është valide, ajo në gjuhën maqedonase apo shqip./indeks.mk/