Lumi për Kaderin: E respektoj shumë dhe kam prapë shumë dashuri për të, se dashuria s’humb

Lumbardhi dhe Kaderi kanë qenë shumë të përfolur ditëve të fundit, pasi u tha se ka një krizë në lidhjen e tyre.

Mirëpo, për Prive, Lumi është shprehur se Kaderin e respekton shumë dhe se ka shumë dashuri për të.

“Këtë person e respektoj shumë, dhe kam prap shumë dashuri për të, se dashuria nuk humb”, është shprehur ai.