Rami Mislimi: Arben Taravari në selinë e partisë serbe! (Foto)

Arben Taravari nga VLEN është fotografuar në hapësirat e partisë serbe në Maqedoninë e Veriut (DPSM).

Fotografinë e ka publikuar pronari i portalit Tetova Sot, Rami Mislimi i cili shkruan se Taravarin e ka kapur euforia e qeverisjes.

Reagimi i plotë:

Edhe Arbenin e ka kap euforia e “vllastit”
Tash sdi si ta kuptoj e rastësishme para zyrave të partisë serbe apo “provokacia”
Latif Arifi nga Norvegjia dhe Arben Fetai nga Dubai mund ta shohën më mirë

https://www.facebook.com/rami.mislimi/posts/10160894362146708?ref=embed_post