Dauti: VLEN-i në shërbim të VMRO-së dhe LSDM-së, kundër shqiptarëve

Ish deputeti i Partisë Demokratike Shqiptare, njëherit profesor universitar, Bardhyl Dauti përmes një shkrimi në “Facebook” ka shkruar se VLEN është vënë në shërbim të dy partive maqedonase, LSDM dhe VMRO.

Sipas Dautit ky bashkëpunim, VLEN, VMRO dhe LSDM ka për qëllim ti marrë deputetët Frontit Europian sepse nësë nuk i marrin dhe e lënë Frontin si forcë të dytë, të njëjtit i takon kryetari i KQZ-së, drejtori gjeneral i servisit publik- TVM dhe zgjedhja zgjedhja e prokurorit.

“VLEN vetëm për IRAN, LSDM dhe VMRO, jo pêr Shqiptarë! Përderisa nga VLEN asnjë fjalë politike për rrënimin e Frontit Evropian, si forcë e dytë politike në shtet të RMV-së, e dalur nga zgjedhjet e 8 Majit, nga të cilët me automatizëm FRONTIT i takon kryetari i KQZ-së, Drejtori gjeneral i servisit publik- MTV nacionale dhe zgjedhja e prokurorit, lind pyetja kujt i shërben VLEN. Përgjigja është në titull!”, ka shkruar Dauti.